У всесвітньо відомому американському журналі розповіли про одеську кухню

Гастрономічний потенціал Одеси представили на сторінках січневого номеру відомого видання National Geographic Traveller Food

У всесвітньо відомому американському жур…

Подібна публікація виходить вперше у всесвітньо відомому журналі для мандрівників National Geographic Traveller. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на департамент культури та туризма Одеської міськради.

"Апетитна стаття під назвою "Смак Одеси" ("Taste of Odessa") дає можливість заявити про гастротуризм Одеси на міжнародному рівні як про частину культури міста, яка формується у зв'язку з історією, релігією, політикою, звичаями, легендами та іншими факторами і демонструє унікальну ідентичність Одеси", – йдеться у повідомленні.

Довідка. Журнал National Geographic Traveller виходить чотири рази на рік та розповсюджується тиражем у 65 тис. примірників серед майже 200 тис. аудиторії по всьому світові, зокрема у Бельгії, Франції, Німеччині, Італії, Люксембурзі, Нідерландах, Швейцарії, США та ін.

Нагадаємо, на Одещині приготували юшку за 21 рецептом.

Читайте також: Суп, кекси та фокачча: Три смачні страви з гарбуза

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Одеса

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"