На Одещині скоротився випуск хліба та інших продуктів

На підприємствах із виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у січні–лютому 2019 року проти січня–лютого 2018 року випуск продукції скоротився на 2,9%
 

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Головне управління статистики в Одеській області.

Так, скорочення відбулося у виробництві м’яса та м’ясних продуктів – на 31,0%, молочних продуктів – на 24,5%, у переробленні та консервуванні фруктів і овочів – на 15,9%, у виробництві напоїв – на 10,1%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 3,5%, олії та тваринних жирів – на 1,8%.  

Разом із цим одержано приріст продукції у виробництві продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів (31,2%), готових кормів для тварин (24,7%), у переробленні та консервуванні риби, ракоподібних і молюсків (24,4%).

Нагдаємо, на Одещині стали виробляти менше м’яса, молока та яєць.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme