На фестивалі в "українській Венеції" зварили рекордну кількість юшки (ФОТО)

На фестиваль "Дунайські гостини", який проходив у місті Вилкове завітали понад дві тисячі гостей

На фестивалі в "українській Венеції" зва…

На фестивалі, який пройшов в "українській Венеції" - у місті Вилкове, зварили п'ять тонн юшки, пише Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Одеської ОДА.

"В Одеській області багато сіл та міст, які гідні заходів такого рівня. Але такої атмосфери, як у Вилковому, неможливо ніде відчути. Тут є гарна природа, річка Дунай та чудові люди. Звідси везуть дунайський оселедець, полуницю та найсмачніше вино. Я впевнений, що той шлях розвитку туризму, який ми розпочали, стовідсотково відкриє світові Одеську область по-новому",— підкреслив голова Одеської ОДА Максим Степанов.

На фестиваль до міста Вилкове завітали понад дві тисячі гостей.

"Це фантастичне місце. Про Вилкове і прекрасну Одещину вже ходять легенди. Мені приємно опинитися сьогодні на такому яскравому фестивалі. Я вдячний організаторам такого надзвичайного заходу", — наголосив міністр культури Євген Нищук.

Кулінарне досягнення "Дунайських гостин", а саме п'ять тонн юшки, внесли до національного реєстру. Усі бажаючі змогли безкоштовно скуштувати рибну юшку, приготовану за традиційним липованським рецептом.

Окрім того, гості фестивалю скористалися нагодою пройти кулінарні майстер-класи від відомих шеф-кухарів, а також прослухати лекції від food-блогерів, рестораторів та краєзнавців. Для дітей провели окремий урок з приготування гаспачо з полуниці.

Нагадаємо, що в Одесі "руді люди" встановили національний обласний рекорд.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme