UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Юний подільчанин подався на заробітки до столиці, не попередивши рідних

Хлопець з Подільська влаштувався працювати до чоловіка, який перевозив бахчові  з поля у Київ

Юний подільчанин подався на заробітки до…

Підлітка, який вдруге протягом року втік з дому, поліцейські розшукали в столиці. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Подільський відділ поліції.

Мати підлітка не одразу звернулась в поліцію, бо сподівалася, що син повернеться. Раніше він залишав домівку, але швидко повертався додому. За заявою громадянки було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України, в рамках якого проводились розшукові дії. Через тиждень в поліцію зателефонував громадянин і повідомив, що розшукуваний підліток знаходиться в місті Києві.

"Чоловік зустрів підлітка в Одесі на ринку. Той визвався допомагати під час розвантаження кавунів. Звідти вони разом поїхали в Херсонську область, а потім і Київ. Саме там чоловік побачив орієнтування і одразу зателефонував до поліції. Подільські поліцейські привезли підлітка додому та передали матері. Стан дитини задовільний",- розповів начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Матір хлопця притягнули до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, Ігор Пшеворський вдруге за рік втік з дому.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme