ХАЕС знову перевіряють угорці, вірмени та росіяни

На Хмельницькій АЕС розпочалася повторна перевірка Всесвітньої місії ВАО АЕС

ХАЕС знову перевіряють угорці, вірмени т…

З 23 по 27 жовтня на ХАЕС триватиме повторна партнерська перевірка Всесвітньої асоціації організацій, що експлуатують атомні електростанції (ВАО АЕС), передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу атомної.

Серед експертів, що здійснюватимуть пост-місію, представники Московського центру ВАО АЕС - фахівці з Вірменії, Угорщини, Болгарії, Росії, України. Разом із міжнародними експертами працюватимуть і представники молодіжної організації ВАО АЕС, які представляють Хмельницьку АЕС.

У листопаді 2015 року на ХАЕС провели міжнародну партнерську перевірку виробничої діяльності енергетичного підприємства за одинадцятьма напрямками: організаційна структура, експлуатація, ремонт, інженерна підтримка, врахування досвіду експлуатації, радіаційний захист, аварійна готовність, пожежна безпека, хімія та підготовка персоналу.

Під час нинішнього візиту міжнародні фахівці оцінюватимуть стан виконання та ефективність коригувальних заходів, розроблених станцією за результатами партнерської перевірки, яка була проведена в 2015 році.

За словами керівника експертів Лайоша Хаднадь, команда вже отримала інформаційний пакет, який свідчить про значну роботу, виконану колективом Хмельницької АЕС.

Генеральний директор ВП ХАЕС Микола Панащенко підтвердив готовність персоналу атомної станції до повторної перевірки, зазначивши, що політика керівництва підприємства спрямована на відповідність найкращим світовим практикам та стандартам.

Нагадаємо, минулого разу на ХАЕС у складі місії працювали експерти з Росії, США та представники ВАО АЕС з Южно-Української та Запорізької АЕС.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme